2011. október 30., vasárnap

Márai Sándor: Féltékenyek - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! FéltékenyekA könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
Márai Sándor egyik leglíraibb regényének története a regényciklus előző kötetének eseményei után két évtizeddel játszódik. Ez már a felnőttek világáról szól, azon kamaszok osztálytársairól, akik a Zendülőkben szerepeltek. Főszereplői immár a Garren-család tagjai, Péter és testvérei. Érzik, hogy a családfő elhunyta nem csupán egy személy távozását jelenti, vele egy kor, műveltség és légkör is eltűnik a világból. Az első ízben csaknem hét évtizede napvilágot látott regény (Budapest, Révai, 1937. ) más szempontból is igen fontos állomása Márai pályájának: teljes érettségében bontakozik ki benne szimbólumteremtő művészete. A cselekmény előterében egy családot látunk, melynek életét, tagjainak egymáshoz fűződő kapcsolatát alapvetően változtatja meg a családfő haldoklása és halála. Legalább ennyire fontos azonban az a bonyolult viszonyrendszer, amely a szereplőket a Városhoz, annak múltjához és jelenéhez fűzi. Központi szerepe van a valóság mögött rejlő titoknak, amely épp úgy befolyásolja a hősök gondolatait és tetteit, mint a hétköznapi tények. Márai e művében némiképp regényesítve ugyanúgy a polgári életformába, s az önmegvalósításba vetett hitét fejti ki, mint tette azt az Egy polgár vallomásai (legutóbb: 200515094) című kötetében. ISBN: 963-208-990-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Az aukció vége: 2011-10-29 22:58
. Márai Sándor: Féltékenyek - Jelenlegi ára: 1 890 Ft