2012. január 31., kedd

Stokke Xplory Complete babakocsi - 2007-es - Jelenlegi ára: 100 000 Ft

Eladósorba került 6 hónapos kislányom sötétpiros Stokke Xplory babakocsija. Semmi gond nincs vele, de vettünk egy új EVO modellt. A babakocsit használtan vettük itt a Teszveszen a jelenlegi állapotban. Sajnos nem használtuk túl sokáig - nyáron a kánikula, ősszel-télen hosszú kórházi tartózkodás miatt parkolt a garázsunkban a kocsi. Mi csak a mózest használtuk, a sportrész vásárás óta elcsomagolva pihen.  
A vázon, a mózesen és a sportrészen használatból adódó kopások, karcok vannak, sajnos elég sérülékenyek a műanyag részek... A kopásokat, karcokat igyekszem lefotózni. A babakocsinak semmi funkcióbeli hibája nincs, a kerekeket a vásárlás előtt cseréltette ki az eladó, tehát teljesen használható állapotban van, mi nagy megelégedéssel használtuk, nem véletlenül vettünk ugyanilyet.  
Amit a Stokkéról tudni kell: a babakocsiban gyermek olyan magasan ülhet, hogy tökéletes rálátása van környezetére és mindent láthat ami körülötte zajlik. Az ülési (fekvési) magasságot könnyedén beállíthatjuk, akár csak az oszlopon lévő kormány magasságát és helyzetét. A szülő is saját méreteihez igazíthatja a babakocsi elemeit, ezáltal nincs rossz tartás és fölösleges hajolgatás. A kocsit egy könnyű, alumínium központi oszlop köré tervezték, ami mint egy gerinc hordja magán a gyerekkocsi minden elemét, a kerekeket, az ülő(fekvő) részt, lábtartót, a bevásárló táskát és minden egyebet. A kocsit végtelenül könnyen nyithatjuk, alakíthatjuk át különböző állásokba és zárhatjuk össze majd tehetjük be egy autó csomagtartójába. Hallatlan előnye még a kivételesen nagy és széles gumival ellátott két kerék, ami a lépcsőkön való közlekedésnél összezárható, és könnyen megbirkózik a nehéz terepekkel is. Az Xplory™ COMPLETE tartozékai: váz, sport ülés, kiegyenlítő fekvő betét bébiknek, biztonsági öv párnázott vállrésszel, cipzáras esővédő takaró, bevásárló táska, szunyogháló, mózeskosár, esővédő a mózesre, takaró a mózesre. A kocsi mérete összecsukva kerekekkel együtt: 57x42x99 cm. A manőverezés NAGYON könnyő vele, fél kézzel simán tolható, egy ujjal forgatható!
Nem szériatartozék, de van hozzá pohártartó és egy napernyő, ami sérült (így vettük), de javítható - még nem volt rá szükségünk, ezért nem foglalkoztunk a javítással.
Átvehető: SZEMÉLYESEN a XIV. kerületben, postázni a méretéből-formájából adódóan nem szeretném.


Jelenlegi ára: 100 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-10 23:59
. Stokke Xplory Complete babakocsi - 2007-es - Jelenlegi ára: 100 000 Ft