2011. szeptember 23., péntek

300 db Swarovski 5301 bicone 4 mm gyöngy WBC49 - Jelenlegi ára: 1 700 Ft


300 db Swarovski 5301 bicone 4 mm gyöngy WBC49
Szállítás készletről, azonnal!
Ékszermánia!
Legalább 2 db ékszermániás termék vásárlása és ajánlott levélként előre utalás választása esetén ingyenes szállítás! *
A fenti kedvezményen túl minden 4 megvásárolt termék után az 5.  termék ajándék! **
A fenti kedvezményeken túl  legalább 10 db termék vásárlása esetén ingyenes szállítás utánvétes postai szállítás esetén is!
*A Vatera rendszere által küldött automatikus vásárlási értesítő nem tartalmazza az ingyenes szállítást. Ha több terméket vásárolt, akkor mindegyiknél látni fog egy szállítási költséget. A vásárlást követően meg fogom keresni az Ékszermánia promóció kedvezményei alapján fizetendő pontos összeg visszaigazolásával kapcsolatban.
**Különböző áru termékek vásárlása esetén a legalacsonyabb áru termék(ek) ingyenesek.
Futárral történő szállítás esetén nem tudok ingyenes szállítást biztosítani.
Állapot:
Új, bontatlan
Mennyiség:
100 db
Forma:
5301 bicone
Méret:
4 mm
Szín:
Ld. a képen
Szállítás:
Készletről
Fizetési mód:
Előre utalás
Szállítás:
LNK ajánlott
Swarovski
A Swarovski egy ausztriai üveggyártással és kristályüveg-csiszolással foglalkozó cég, a világ egyik vezető minőségi kristályüveg-ékszereket gyártó cége. A világ több, mint 120 országában van jelen. Emblémája egy hattyúsziluett mint a tisztaság és elegancia jelképe. A cég színei az éjkék és a Swarovski-piros. A cég megalapítása után más ékszer és ruhakészítő társaságoknak adott ki kristályokat, ám ahogy nőtt és fejlődött, egyre több részre kellett osztani a céget, mely részek, más más termékek előállításával foglalkoznak. A cég fennállásának kezdeti időszakában más ékszerkészítő cégeknek állított elő ékköveket, de 1976-ban létrehozta első dekoratív kristályfiguráit, melyek sikere azóta is töretlen, Silver Crystal néven. Az első ékszerkollekciót 1977-ben bocsátották ki az Egyesült Államokban, majd tizenkét évvel később Angliában, és európa többi országában is megjelentek. 1987-ben megalapítják a mai Swarovski Kristály Társaság (SCS) elődjét. 1989-ben kezdetét veszi a Daniel Swarovski divattervezés. Ezek a kollekciók exklúzív ékszerek és kiegészítők, ruhák csoportát alkotják. 1995-ben a társaság létrehozza a Swarovski Kristály Világot, ezzel ünnepelve fennállásának századik évfordulóját. A Kristály Világ kiállítási központként, hangverseny- és fesztiválteremként egyedülálló a maga nemében. A Kristály Világ Ausztriában, Wattens városban található.
Szállítási módok
Személyes átvétel:
Ingyenes
Ajánlott levélként előre utalás után:
400 Ft*
Utánvéttel postázva:
1 000 Ft*
Vatera / Teszvesz futár előre utalással:
1 600 Ft
Vatera / Teszvesz futár utánvéttel:
1 850 Ft
Más futárszolgálat előre utalással:
1 600 Ft
Más futárszolgálat utánvéttel:
1 850 Ft
*A vásárolt mennyiség alapján ezeknél a szállítási módoknál lehetséges ingyenes szállítás is.
Megnyertem/leütöttem az aukciót, hogyan tovább?
Néhány órán belül kapni fogsz egy levelet, amelyből megtudod a fizetés részleteit. Az ott megadott számlaszámra kell elutalnod a villámár vagy a nyertes licit, illetve a szállítási költség összegét. Kérlek, hogy az aukció lezárásától számított egy héten belül rendezd az össeget, ellenkező esetben sajnos újra be kell listáznom a terméket, és sajnos nem tudom garantálni, hogy ezt követően tudom neked szállítani. A tranzakció jellemzően a következő idő alatt zajlik le:
Pénztári befizetés (számlavezető bank valamely fiókjában): Azonnal
Bankon belüli átutalás: Munkaidőben leadott átutalási megbízás esetén aznap, munkaidő utáni esetén következő munkanapon
Másik bankból indított átutalás esetén: Következő munkanap
A megvásárolt terméket a jóváírás napján LNK ajánlott levélként postázom részedre.
Mi az az LNK ajánlott levél? Miért jó ez nekem?
Az ajánlott levél annyit jelent, hogy a küldemény kap egy azonosítószámot, ami alapján a posta honlapján nyomon követhető a kézbesítés menete. Ezt leszámítva a kézbesítés a normál levéllel azonos módon zajlik: a kézbesítő kiviszi a küldeményt a megadott címre, és ha téged nem talál ott, akkor egyszerűen bedobja a levélszekrénybe - vagyis nincs írásos bizonyíték arról, hogy ténylegesen megtörtént a kézbesítés.
LNK a Levélszekrény útján Nem Kézbesíthető rövidítése, amely egy postai küldeményekre kérhető plusz szolgáltatás. Az LNK küldemény esetén viszont nem hagyhatja magára a postás a küldeményt, csak a te kezedbe adhatja át, ezért ha nem talál meg az adott címen, akkor hagy ott egy értesítést arról, hogy melyik postahivatalban veheted át a küldeményt (a kézbesítést követő 10 munkanapon belül). Így nyugodt lehetsz afelől, hogy nem történhet olyasmi, hogy például napközben, amikor nem vagy otthon, feltörik a postaládádat és kilopják belől a vásárolt terméket, vagy esetleg a kézbesítés során más módon megdézsmáljáka csomagot. Az LNK ajánlott levél jelenleg a legjobb ár-érték arányú és a legbiztonságosabb kézbesítési mód.
Mennyibe kerül a kézbesítés?
A kézbesítés díja 400 Ft. Ez tartalmazza az ajánlott levél és az LNK pluszszolgáltatás, illetve a termék jellege miatt szükséges védőcsomagolás árát.
Mennyi idő telik el a fizetés és a kézbesítés között?
A fentiek alapján a fizetést követő 1. - 3. munkanapon fogod megkapni a vásárolt terméket.
Megkaptam a terméket, és nagyon tetszik! : )
Ennek én is örülök : ) Kérlek, ne felejts el értékelést adni - és remélem, hogy hamarosan újra találsz aukcióm között neked tetszőt.
Megkaptam a terméket, de mégsem tetszik, vagy ajándéknak szántam, és sajnos nem sikerült a meglepetés. Hogyan tovább?
Minden tőlem vásárolt termékre kipróbálási garanciát biztosítok. Ez azt jelenti, hogy a kézbesítést követő 48 órán belül lehetőséged van visszaküldeni a terméket, és ez után döntésed szerint vagy visszafizetem neked a vételárat, vagy ezt az összeget beszámítom neked egy másik termék esetében, amit a normál módon (licitálással vagy villámárral) vásárolhatsz meg itt a Vaterán.
Tekintsd meg további termékeimet a következő oldalakon:
Összes termékem
Összes ékszer és óra
Gyűrűk Karórák Nyakláncok
fabyss hozzáadása a kedvenc eladókhoz
Meg akarom tekinteni fabyss bemutatkozó oldalát
Termékfigyelőt kérek fabyss árveréseiről



Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az aukció vége: 2011-10-09 06:18
. 300 db Swarovski 5301 bicone 4 mm gyöngy WBC49 - Jelenlegi ára: 1 700 Ft