2011. szeptember 17., szombat

.925 Ezüst Topáz és Cirkónia Medál Lánccal - Jelenlegi ára: 4 610 Ft

CCJ-28800US
Tudta-e Ön, hogy úgy tartják:
A cirkónia (CZ) egy nagyon jó gyémántutánzat. Csaknem olyan ragyogó, mint a gyémánt, a tüze még nagyobb is (ami elrejti csekélyebb brillanciáját), és viszonylag kemény, ami miatt tartós, jól viselhető. A cirkóniát manapság fantáziaszínekben is előállítják. Ez egy olcsóbb, megfizethetőbb, mégis nagyon szép és elegáns alternatív kő!
A topáz: Leginkább az oroszlán, ikrek és a mérleg csillagjegyben születettek számára alkalmas.
A topáz támogatja általában az önmegvalósítást és az inspirációt. Erősíti a koncentrációt, a kreativitást és a tudatosságot. Viselőjének világosságot hoz a sötétségbe, túláradó életörömmel, fáradhatatlan optimizmussal és kiegyensúlyozottsággal ajándékozza meg. Segít, hogy az apró részleteket és az összefüggéseket egyaránt észre vegyük. Tisztítja az aurát. Rosszullét, hormonzavarok ellen, nyugtatja az idegeket, erősíti a szívet és a keringést. Segít álmosságnál, kimerültségnél. Májbetegségeknél pozitív hatása van, segít fejfájásnál, fulladásnál, bronchitisznél, köhögésnél és megfázásnál. Ezenkívül a topáz stimulálja az ízlelő idegeket és erősíti a gerincoszlopot. Segíti az emésztést, erősíti a szemeket. A kék nemestopáz segíti gondolatformálást, a meditációhoz igen hatékony kő. Az aranytopáz erősíti hitünket és optimizmusunkat.
A KLUGEX közel két évtizedes üzleti múltra tekint vissza. A cégünk által forgalmazott ékszerek eredetisége 100% garantált.
Minden termékünkre 8 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!
Javasoljuk ékszert csak megbízható forrásból vásároljon, ne dőljön be a piacot elárasztott hamisan fémjelzett értéktelen fémekből készült utánzatoknak!



Jelenlegi ára: 4 610 Ft

Az aukció vége: 2011-10-02 03:33
. .925 Ezüst Topáz és Cirkónia Medál Lánccal - Jelenlegi ára: 4 610 Ft