2011. szeptember 15., csütörtök

925 Ezüst Gyűrű Türkiz Drágakővel 57 - Jelenlegi ára: 7 645 Ft

7-2154SW-57
Tudta-e Ön, hogy úgy tartják:
A türkiz: leginkább a vízöntők, halak csillagjegyben születettek számára alkalmas.
A türkiz nagyon erős kő, amely az érvelésben és a véleménynyilvánításban nagy segítségünkre van. A tartózkodó emberek feltétlenül viseljenek egy türkiz követ, vagy egy türkiz láncot a nyakuk körül önbizalmuk aktiválása érdekében. A türkiz több tetterőt, alkotóerőt közvetít viselőjének úgy a magánéletben, mint a hivatásban. Azoknak az emberek, akik gyakran vannak üzleti úton, a balesetek ellen védelmet jelenthet egy türkiz kő viselése. A türkiz több magabiztosságot kölcsönöz és aktiválja a lehangolt és visszafogott embereket. A türkiz erősíti a májat, a mirigyeket, a szemeket és a keringést. Segít torokgyulladásnál, a légutak megbetegedésénél, depressziónál, kóros étvágytalanságnál (anorexia), ínszalag-szakadásnál, oxigénhiánynál, vérmérgezésnél és stressznél.
A KLUGEX közel két évtizedes üzleti múltra tekint vissza. A cégünk által forgalmazott ékszerek eredetisége 100% garantált.
A Magyarországon forgalomba hozott termékeinket a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet a jogszabályban előírt Magyar fémjellel és Importőri azonosítóval látja el.
Termékeinket számlával szállítjuk kedves vásárlóinknak, áraink az áfát tartalmazzák!
Minden termékünkre 8 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!
Javasoljuk ékszert csak megbízható forrásból vásároljon, ne dőljön be a piacot elárasztott hamisan fémjelzett értéktelen fémekből készült utánzatoknak!
A klugex-usa termékeit megtekintheti  ITT!



Jelenlegi ára: 7 645 Ft

Az aukció vége: 2011-09-30 01:29
. 925 Ezüst Gyűrű Türkiz Drágakővel 57 - Jelenlegi ára: 7 645 Ft