2011. szeptember 13., kedd

Blair, Tony: Utazás - Jelenlegi ára: 3 935 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! UtazásA könyv listaára: 4800 Ft. Leírás:
Tony Blair tíz éven át, 1997 és 2007 közt volt Nagy-Britannia miniszterelnöke. Már több politikai jellegű, személyes hangú írást tett közzé, melyek közül egy magyarul is megjelent, ezúttal kimondottan miniszterelnöksége idejével foglalkozik. Blair sokáig készült a hatalomra, három választáson is átélte az előre tudott vereség lehangoló érzését, ám keményen dolgozott, hogy megújítsa pártját. A továbbiakban az 1997. május 1-jén aratott győzelmet követő miniszterelnökség kulisszatitkairól olvashatunk. A töprengő hangvételű, mégis lendületes stílusú memoár testközelből láttatja a világpolitikát, ezzel együtt természetesen a főszereplőket is. Ám legyen szó a lakástámogatásról, Diana hercegnő haláláról, 2001. szeptember 11-ről, az afganisztáni vagy az iraki háborúról, Blair mindig vissza-visszatér pártja alapkérdéseihez, a párt megújításához, de őszintén vall arról is, hogy félig-meddig kívülről jött emberként hogyan rombolta le a brit Munkáspárt ideológiai mítoszait vagy mit érzett, mikor találkozott az egyik Irakban elesett brit katona családjával, miként arról is, miért és miként hozta meg döntését lemondásáról. Mindent összevetve egy józan és pragmatikus baloldali politikus tág látókörű elemzését olvashatjuk saját pályafutása csúcsáról. A színes és régi fekete-fehér fotókkal illusztrált, küllemében is igényes mű mindenkinek ajánlható, akit érdekel a brit és a világpolitika. ISBN: 978-963-09-6663-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 935 Ft

Az aukció vége: 2011-09-11 09:42
. Blair, Tony: Utazás - Jelenlegi ára: 3 935 Ft